Psikoloji Bölümü 6. Dönem Mezunlarını Verdi

   İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü 2023-2024 Akademik Yılında 6. dönem mezunlarını verdi. 

   Dekanlığımız ev sahipliğinde gerçekleşen törende üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhin Akbaş açılış konuşmalarını fakültemiz mezunlarına yönelik "Öğrenme yolculuğunun asla gerçekten sona ermediğini hatırlatmak isterim. Bilginizi arttırmaya, güncellemeye ve çevrenizdeki dünya ile etkileşime girmeye devam etmeniz başarılı olmanız için büyük önem taşıyor. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinden ayrılırken, sadece bir diploma değil, aynı zamanda bir miras taşıdığınızı bilin. Bundan sonra yapacağınız katkılarınızın daha güzel bir geleceği şekillendireceğinden ve sizlerin milletimiz ve insanlık hayrına yapacağı çalışmalarla bizi gururlandıracağınızdan hiç şüphemiz yok." sözleriyle tamamladı.

   Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zümrüt Gedik; "Üniversite eğitimi yeni bir dünyanın kapılarını aralamak demektir. Bilimsel bilginin değerini etik ilkelerin sahipliğini bilmek demektir. Uzun bir yürüyüş gerektirir üniversite yolu. Engebelerle ve sınavlarla doludur. Ancak sonunda çelik gibi göğüslemeyi bilmektir hayatı. Bugün biz öğretim üyelerinin varlık nedeni olan öğrencilerimizin mezun ediyoruz. Fakültemizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Köse ve rektör yardımcıları hocalarımıza, üniversite yönetim kadrosuna, fakültemizin kıymetli öğretim üyelerine, fakültemizin idari personeline ve bin bir zorlukla öğrencilerimizi destekleyen siz değerli ailelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu unutulmaz güne tanıklık ettiğiniz için tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

  Bölümümüz, Fakülte ve Üniversite birincisi olarak mezun olan Dila Bulut konuşmasını "Fakültemizi ve bölümümüzü böylesine bitirmemde desteğini arkamdan hiç eksik etmeyen ve her koşulda bana sevgiyle saygıyla yaklaşan canım annem ve babam başta olmak üzere, hocalarımın ve arkadaşlarımın da payları büyüktür. Evimizden çok vakit geçirdiğimiz ve bizi birleştiren okulumuzu, dostluklarımızı ve değerli hocalarımızı çok özleyeceğiz. Okulumuzda yaşadığımız tüm güzel anlara vesile oldukları için başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Saffet Köse’ye, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şaban Doğan’a, alanlarında her türlü bilgi ve deneyimi aktararak anlayışla ve sevgiyle yaklaşan bölüm başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şahin’e ve üzere tüm saygıdeğer hocalarıma, üniversitemizin görünmeyen perde arkasındaki tüm idari personeline bütün kalbimle şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" sözleriyle bitirdi.

   Dereceye giren mezunlarımıza üniversite ve fakültemiz tarafından belge takdimi yapıldı. Ardından üniversite, fakülte ve bölüm birincisi Dila Bulut, fakülte ve bölüm ikincisi Ayça Güder ve fakülte ve bölüm üçüncüsü Ayşe Çağla Eskici'ye bölümümüz adına Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Bölüm Başkan Yardımcılarımız Doç. Dr. Emine Sevinç Tok ile Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ekici tarafından plaket takdim edildi.

   Dereceye giren mezunlarımız başta olmak üzere, tüm 2023-2024 Akademik Yılı Psikoloji Bölümü mezunlarını tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Menüyü Kapat